U 2022. godinu s listom dobrih želja!

Drage čitateljice i čitatelji!

Evo nas u 2022. godini.

U Segetu je HDZ i dalje na vlasti, s tim da je vječnog načelnika, alfu i omegu, sunce to sam ja, Vinka Zulima naslijedio ni više ni manje nego njegova desna ruka Ivo Sorić.


Evo je, naša uzdanica!

Ivo Sorić se naivnim glasačima možda i činio kao neka alternativa. Uglađeniji je od Vinka Zulima, nema nekontrolirane bjesne ispade, vjerojatno nije pohlepan kao Vinko Zulim, ali ono što je žalosno i istinito je da se nastavlja ista politika nerada.

Naivni glasači će reći da možda nije sve tako sivo i da Ivo Sorić nešto radi, kao što je i najavio u studenom u svom „obraćanju medijima“:

Izgradnja vodovodne mreže koja će vjerojatno biti gotovo pred nove izbore, rekonstrukcija županijskih cesta (županijskih!), izgradnja vrtića, nastavak EKO Kaštelanskog zaljeva Kaštela-Trogir, prijava na EU fondove za izgradnju malonogometnog športskog centra u kojem će Marin Kuverta trenirati nove naraštaje u Općini Seget!

Spominje se i uređenje škole u Bristivici i kako se zgrada škola obišla se sa županom i njegovim zamjenicima i dogovorila se rekonstrukcija zgrade u 2022. godini.

Načelnik i potrčko s početka teksta namjeravaju spasiti školu u Bristivici!

Segetska komedija je pisala o tome već, odnosno kako je Vinko Zulim posjetio zgradu škole u Bristivice.

Naivni glasači se ponose Ivom Sorićem kao njihovim načelnikom. Oni malo manje naivni vide da je u pitanju obična lista lijepih želja.

Da se s njim na vlasti ništa ne mijenja potvrđuju brojne situacije koje „u sjeni“ radi Vinko Zulim.

Prvo je brzinska organizacija Segetskog lita za koje se ne zna koliko novca je otišlo (jer nisu nigdje ništa objavili), nedostatak konkretnih stvari na dnevnom redu sjednica koje se i dalje održavaju jednom u tri mjeseca, katastrofalnih i dvojbenih odluka o dodijeli koncesije Marinu Zulimu, negiranja postojanja ambulante u Bristivici i sličnih gluposti kojih je u 2021. godini bilo more.




Pozitivna pojava su svakako Djeca koja ukazuju na probleme i ne dopuštaju isključivu samovolju Vinka Zulima, a kao najveći plus im je upravo uvođenje snimanja i prenošenje sjednica vijeća.

Same sjednice su stand-up komedija u kojima se nerijetko ne zna tko vodi sjednicu, koje odluke se donose, što se svih ovih godina radilo i slično.

Djeca rade, ali je činjenica da psi laju, a karavane prolaze. Vinko Zulim i dalje hara, i dalje radi što želi, samo to ovaj put radi preko Ive Sorića.

Tko zna što nam donosi 2022. godina? Možda još medijskih natpisa o neradu Segeta?

Nadajmo se da hoće i da će oni u končanici nećemu voditi!

Sretna 2022. godina!

Primjedbe

Objavi komentar