Zasluženi odmor

Drage čitateljice i čitatelji!

Kolovoz je, nakon nekoliko burnih sjednica na kojima je naš dragi načelnik bio izuzetno aktivan, zamišljen kao period u kojem će se slegnuti dojmovi, smiriti strasti koje su određene stranke (čiji preci su bili koljači) stvorile i u konačnici, iskoristiti vrijeme da se pravovaljano ispuni imovinska kartica!

 

Kao jedan od rekordera u „Lijepoj našoj“, našem Vinku Zulimu nije prvi put da ispunjava imovinsku karticu, tako da se ni ovaj put nećemo nešto pretjerano iznenaditi.

Odlaskom u Sabor, Vinko Zulim nije dobio puno na plaći. Sada mu je bruto iznos 24.600,36 kn, a neto iznos je 17.533,67 kn. 

Nadamo se da će pokriti sve troškove, ali u slučaju da ne uspije, svakako ćemo otvoriti račun za donacije. Ipak, brzo dolaze izbori i trebat će ulagati u vjerne pristaše!

Već se o tome pisalo, kada je u svoju imovinsku karticu stavljao oružje, a sada kao pravi skromni zastupnik Sabora, u imovinsku karticu je stavio da: ne posjeduje druge primanja na mjesečnoj razini, ne ostvaruje plaću kod drugog poslodavca, nema ostale prihode, nema subvencije, donacije ni poticaje, bračni partner također ne radi, nema pokretnu imovinu (samo "službeni" općinski auto)... 

Drugim riječima, nema apsolutno ništa!

Jasno je da je (u svojih skoro tri desetljeća vladavine) bio vrlo darežljiv i lobirao gdje i koliko se moglo.

Ne smijemo zaboraviti ni domaćice, bakalare, poklon bonove… 

Skupo je ostati na vlasti tako dugo!

Očito ni Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nema ništa protiv, pa ćemo se samo nasmijati i krenuti dalje.


Također, kako nam je vrli načelnik sada član saborske gomile, treba napomenuti njegov volonterski rad u Općini Seget. Sigurno ste svjesni koliko radi za nas, koliko se trudi i koliko besanih noći provodi kako bi svi prosperirali od njegovog rada. I to sve volonterski!

No, dok se neki odmaraju i pripremaju za iduću sjednicu Sabora, segetski Posejdon, bog mora, Božidar Pavković Boke je zaslužan da je u svim lokalnim mjestima more čišće nego u Segetu.



Očito je u pitanju nekakva Božja/Bokina kazna.

A možda smo i sami zaslužili sve što nam se u Segetu događa.

Primjedbe