Hvala Vinko!

Drage čitateljice i čitatelji!

Kao što svi zasigurno znate za točno mjesec dana, točnije 5. srpnja nas čekaju parlamentarni izbori, možda najvažniji do sada za najdražu nam stranku HDZ.

Već godinama pišemo apel i šaljemo mailove predsjedništvu HDZ-a da Vinka Zulima stave na HDZ-ovu listu za sabor u IX. izbornoj jedinici.

Iako još nisu izašle izborne liste, nekako vjerujemo i nadamo se da će naš vrli načelnik konačno osvanuti na već spomenutoj izbornoj listi. Vjerujemo da je on taj koji može usmjeriti Hrvatsku u pravom smjeru i kontrirati svima koji budu u saboru. Nadajmo se da će se pojaviti na kojem sučeljavanju, da će ga Andrej Plenković poslati kao sliku i priliku pravog HDZ-ovca koji brine i vodi svoj narod.

Uostalom, zar nakon toliko godina predanog rada i čuvanja leđa Anti Sanaderu u predsjedništvu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije u društvu Ivana Škaričića (poznatog po kvalitetnom vođenju Doma za starije i nemoćne u Splitu). 

Također treba istaknuti kako je naš načelnik na sastancima toliko srčan borac da na bilo kakve "napade" ili krive riječi koje su usmjerene Anti Sanaderu, skače i bori se.


Rame uz rame s najvjernijima!

Ako je netko zaslužio biti na listi za sabor, to je onda Vinko ZulimU svakom slučaju ćemo pratiti, držati fige i nastaviti s večernjom molitvom.

***

Nadam se da ste svi primijetili koliko je učinjeno za spas gospodarstva i turističke sezone u našem Segetu.

Jeste li se prošetali uređenom šetnicom u Medenoj

Jeste li primijetili koliko se novih kafića i štandova otvorilo? 

Jeste li primijetili kako je sve puno života

Jeste li primijetili novouređene plaže?


Jedna od brojnih uređenih plaža u Medenoj.


Počevši od mjera za epidemiju, općina je za svakog člana obitelji (čak i one obitelji koje ne glasuju za Vinka Zulima) pripremila maske i po jedan dezinficijens.

Ne smijemo zaboraviti ni lokalne firme i obrte! Općina Seget im je izašla u susret s komunalijama i prirezima, a po istraživanjima Forbesa, općina Seget je proglašen idućom Silicijskom dolinom.

A tek kad se nadogradi škola, izgradi dvorana i napravi tehnološki park, shvatit ćemo zašto je Vinko Zulim zaslužio naš glas za u sabor.

Toliko toga je učinjeno za naš Seget u ovom kriznom razdoblju da je neibježno postaviti pitanje što napraviti zauzvrat?

Vrlo jednostavno!

Zahvaliti Vinku i glasati za HDZ na parlamentarnim izborima!

Primjedbe