Najružnija građevina u Segetu!


Drage čitateljice i čitatelji!

Zasigurno se svi dobro sjećate index-ovog natječaja za najodvratniju građevinu na Jadranu. Nažalost, nerijetko nailazimo na građevine koje su estetski cijepljenje, ali vjerovali ili ne, u Segetu se "pronašla" jedna takva!

Među „Top 26“ navedena je kućica našeg dragog načelnika Vinka Zulima.



S obzirom na konkurenciju, koja je bila sve samo ne slaba, Vinkov izdanak je osvojio 16. mjesto i tako napravio neviđeni marketinški potez za Općinu Seget!

Nikakve PR službe, ništa to ne treba Vinku Zulimu da odvede svoj Seget među turistički najpoželjnija mjesta.

Doduše, kada bi se na nekom portalu rangirala najodvratnija mjesta na Jadranu (ali i Hrvatskoj općenito), gotovo sa sigurnošću možemo zaključiti tko bi s barem 1991 glasom prednosti odnio pobjedu.



Bilo kako bilo, načelnik nije bio pretjerano oduševljen činjenicom da je njegova veličanstvena kućica postala svojevrsnim predmetom sprdnje

Kako li se netko usuđuje rugati s njegovom vilom, s novcem koji je pošteno zarađen i uložen u baš tu vilu?! Zar svi oni misle da je lako izgraditi nešto takvog kalibra? 

Postoji samo jedan način kako svima koji sumnjaju u konačan završetak kućice pokazati zube! Jedini način je srušiti sve što je do sada izgrađeno!

A sve to kako bi, kao pravi feniks ustao iz pepela i izgradio nešto još veličanstvenije, nešto još veće, nešto još… ružnije!

Ruši sve i gradi novo!


Postavlja se samo jedno pitanje.

Je li kuću ruši jer je nezadovoljan tim što je završila tek na 16. mjestu?

Možda s ovom novom ružnijom, završi barem u top 3!

Primjedbe