Burni ožujak!


Drage čitateljice i čitatelji!

U našem Segetu, kako se sezona približava sve manje i manje se radi. Sezona se bliži ubrzanim korakom, ali našeg vrlog načelnika to baš i ne brine. Njemu je svejedno, novac će se sliti u njegov džep, a propast Općine Seget odavno nije njegov problem.

No, stranka kojoj je jasno da na čelnom mjestu jadne Općine Seget sjedi Vinko Zulim ne da navedenu činjenicu osuđuje, nego ga i podržava!

Tako je naš načelnik bio među glavnim uzvanicima na 29. obljetnici HDZ-a Trogir. Osim što je sjedio u prvom redu (što je uobičajeno za njega, jer se uvijek gurao u prve redove), naš načelnik je održao i govor!

Znate, ja sam vam tu od početka HDZ-a.

A znate li koja je bila „funkcija“ Vinka Zulima?

Predstavnik utemeljitelja!

Svečano proslavljena 29. obljetnica HDZ-a Trogir Povodom 29. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice u našem Gradu Trogiru u prepunoj dvorani hotela Sv. Križ u Arbaniji, održana je svečana proslava. Brojnim članovima i simpatizerima obratili su se domaćini skupa, predsjednik Povjerenstva HDZ-a grada Trogira Siniša Stojan, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Sanader, izaslanik splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dožupan Ante Šošić, predstavnik utemeljitelja Vinko Zulim, te kao izaslanik predsjednika HDZ-a i premijera Vlade RH, Andreja Plenkovića, ministar zaštite okoliša i energetike, Tomislav Čorić.

Blago ogranku HDZ-a kojem je Vinko Zulim predstavnik utemeljitelja!



Bilo kako bilo, 2. ožujka se održala obljetnica na kojoj su brojni simpatizeri klimali glavom dok je Vinko Zulim mudro pričao o životu, o vođenju najprosperitetnije općine u Hrvatskoj i općenito malo o partizanima.

Dakle, ništa novo, ništa pametno.

S druge strane, danas bi volio spomenuti još jednu „zanimljivu“ anegdotu koja se desila u Segetu.

Na Facebook stranici „Vatrogasci – Oni su naši Heroji“  pojavila se slika na kojoj se vidi prevrnuto vatrogasno vozilo.


Vozač je nekim čudom izašao neozlijeđen, a šteta koja je nastala je samo materijalna.


Ponovno se postavlja moralno grozno pitanje – „Treba li netko poginuti da se stvari promijene?“

Kako smo već više puta na našem blogu spominjali, izvlačenje novca koji bi trebao ići vatrogascima nije ništa novo.

Nažalost!

Situacija je toliko loša da za registraciju vozila vatrogasci između sebe skupljaju novac kako bi pokrili taj banalni trošak.

U slučaju požara, na segetske vatrogasce ne možete računati.

Njihova uloga je da kose travu ispred Zulimove kuće.

A tako će nažalost biti dok je Vinka Zulima.

"Audiju kočnice zasigurno neće otkazati!"

Primjedbe