Imovinsko stanje velikog 'rvatine

Drage čitateljice i čitatelji!

Evo već smo ušli u mjesec prosinac, godina 2017. je već pri kraju i polako se svi pripremamo za blagdane, za Novu 2018. godinu…

No, umjesto darivanja i sveg lopovluka koji će se kroz ovaj mjesec dešavati, osvrnuo bi se na imovinske kartice Vinka Zulima.

U prilogu imate imovinske kartice iz 2011., 2013. i 2017. godine. Na početku su to standardni podaci – ime i prezime, stranačka pripadnost (veliki 'rvat), drugim riječima, stvari koje nikog ne zanimaju (pa čak ni Vinka).

Kako prolazimo kroz imovinsku karticu velikog šefa, nailazimo na stavku koja je već pomalo svima smiješna, a u pitanju je naravno VSS i diploma pravnika koju naš velebni gospodar posjeduje.


Mislim da mu to više ni u Mostaru ne prolazi, ali bilo kako bilo, u imovinskoj kartici to je jasno naznačena stavka.

Slijede podaci o djeci.

Ono što je zanimljivo primijetiti je kako nije definiran točan broj djece. Vjerojatno ga je sram priznati i dijete iz prvog braka, jer se to ipak kosi s načelima velike 'rvatine. Kakva je to 'rvatina, a ima par brakova.

Pa Vinko Zulim!

Podaci o adresi i obnašanju nikog ne zanimaju, ali je dobro primijetiti kako se preserava da je načelnik zadnjih 1100 godina i kako će biti načelnik narednik 1000 godina. Ako dovoljno približite dokument, uočit ćete fusnotu koja jasno naglašava kako će tako biti dok bude budala koje će se prodavati za 100 kn.

Nakon čitanja ostalih, dosadnih i nepotrebnih podataka, naići ćemo na mjesečna primanja.

Ako usporedimo kartice uočit ćemo jedan poražavajući podatak.

Vinku Zulimu plaća pada!

Za plaću od 15.000,00 kn (pa naviše) radi jako mali broj Hrvata, ali kako je moguće da najveći hrvatski sin ima tako mizernu plaću?!

To mora biti greška, drugih objašnjenja naprosto nema!

Moj prijedlog je da svi odmah iziđemo na ulice!

Pogotovo kada pročitamo da mu žena nema primanja. Kako će čovjek prehraniti svoju obitelj i nedefinirani broj djece u istoj?

Ostao je i bez kuće, bez zemljišta za golf terena, a nema ni nekretnina.

Možda za 50ak godina...

Sve me strah da će Vinko Zulim, ako nastavim ovim tempom, završiti na prosjačkom štapu.

Moj prijedlog je da svi kojima je Vinko Zulim barem jednom u životu pomogao da mu vrate. Četverostruko.

Pomognimo mu!
Vrijeme je darivanja, a ako je itko zaslužio darove, onda je to Vinko Zulim.


Primjedbe