Priprema za Vinkov dolazak

Drage čitateljice i čitatelji.

Nakon odavanja počasti poginulim braniteljima i usputnog spremanja novca od lampiona u džep Vinka Zulima, stvari su ponovno utihnule.

Ali ne zadugo!

Lako je zamijetiti osmijeh pojedine Segećanke i Segećana kada hodaju ulicama svog voljenog mjesta iščekujući nešto veliko! Nešto veliko se očekuje, u zraku je određena vrsta (ne)mira. Ne dopustite da Vas to obeshrabri, pripremite se, prepustite se i uživajte u onome što će Vam Seget u narednom razdoblju ponuditi!

Pa mislim da je poprilično logična čitava situacija.

Približava na se vrijeme došašća i svi se polako (ali sigurno) pripremamo za dolazak Isu… ovaj Vinka Zulima u naša srca.

Ne znam koliko ste upoznati s činjenicom, ali naš Vinko u vremenima darivanja prestaje biti Grinch i postaje pravi dobročinitelj.


Svi Vi, koji ste ga podržali na izborima, očekujte uskoro da će se početi dijeliti darove.
Ma i Vi koji niste glasovali u bilo kojem trenutku se možete okrenuti prema Vašem zaštitniku i dobročinitelju. Budite sigurni da će Vas prihvatiti u svoj zagrljaj i ponuditi Vam iskupljenje.

Ne bojte se, sve će biti dobro.

Također, ovaj Advent se potrudite što duže ostaviti svjećice na Vašim adventskim vijencima da dulje gore. Što budu jače, to će se Vinkovo srce više puniti ljubavlju. 

Već se ta predbožićna i božićna čarolija polagano osjeća u zraku i kako mi javljaju iz Općine, navodno će ove godine umjesto jednog bakalara dijeliti dva bakalara, i umjesto jedne kutije Domaćica dijeliti po tri…

Uskoro će Seget dobiti i svoje uobičajene ukrase, male anđele koji pušu u trubice i najavljuju dolazak Brice i Župe u Vaše domove.

Brico i Župa.

Veselite se i pripremite za nadolazeći Advent!

Primjedbe