Načelnik = Nasilnik

Drage čitateljice i čitatelji,

prošao je najvažniji dan u našem Segetu, te sam rado i sam posjetio Seget u kojem je bilo ugodno. Marija Boban se ispromovirala, trodnevlje je organizirano, Zulim naravno nije bio na proslavi, njegovi špijuni su bili i ponovno ulazimo u stagnaciju života našeg malog mjesta. 

Dolaze nam jesen i zima, te ćemo sada vidjeti što je mrtvilo mjesta.

Svakako, preko ljeta to donekle i izgleda živo zahvaljujući brojnim turistima (za koje i dalje ne znam zašto dolaze u ovakav Seget).

No, u ovakvoj apatiji, tišini i nemaru dotaknuo bi se priče koja se zadnjih tjedan dana vrti po medijima (a očito će se i narednih tjedana vrtjeti) o HDZ-ovom županu Požeško-slavonske županije – dipl. oec. Alojzu Tomaševiću.

Za one koji još nisu čuli, župan Alojz Tomašević je fizički nasrnuo na svoju ženu.

U kasnim večernjim satima, 2. listopada, između 22:00 i 23:00 je žena navedenog gospodina došla na hitnu pomoć uz pratnju policije. Bolnička služba joj je utvrdila manju povredu, te je na povratku iz bolnice s policijom otišla. Bolnica je po službenoj dužnosti podnijela prijavu policiji o obiteljskom nasilju.

Iako se navedeni gospodin pravda kako on nije ništa napravio i kako on za apsolutno ništa nije kriv, postavlja se pitanje može li on i dalje biti na tako „visokoj i važnoj funkciji“.

Smije li on i dalje biti župan Požeško-slavonske županije, pitanje je koje će se postavljati u narednom razdoblju.

Zašto sve ovo pišem?

Pa kako o tome već i ptice u Segetu pjevaju, Vinko Zulim redovito natuče svoju ženu. Policija tu i tamo dođe, nešto sitno zapiše i ode! Niti ga privede, niti mu nešto kaže - ne! Ne smiju.

Nikom ništa, nikad se u medije nije o tome išlo i svi šute. Vinko Zulim dobije mogućnost izliječiti svoje frustracije, a žena završi u modricama. Zašto nitko o tome ne govori? 

Najdugovječniji HDZ-ov načelnik, pravi Hrvat, a pogledajte što radi.

I uz sve kaznene prijave koje je Vinko Zulim zaradio, novac koji je pokrao, uz sve to on je i obiteljski nasilnik.

A ljudi i dalje za njega BESRAMNO glasuju.

Samo u našoj jadnoj Općini Seget!

Primjedbe