Božić je ove godine uranio!

Drage čitateljice i čitatelji!

Moram se ponovno nadovezati na temu iz prijašnjeg tjedna.

Kako nam ubrzano dolazi vrijeme darivanja izgleda da i Vinko Zulim pomalo mijenja ćud pa postaje dobrica. Znam, reći ćete kako to da je vrijeme darivanja, a tek je prošla sredina listopada.

Prošetajte se ovaj vikend Segetom! Možda naiđete na koji dar!

Božić je za više od 2 mjeseca!

U pravu ste, ali Vinko Zulim je lukav i uhodan igrač koji ima unaprijed isplanirane korake.

On ne nije u razdoblju Božića, već je u izbornoj godini.

U raju mu trenutno ne cvjetaju ruže. Ima probleme doma, na poslu, s djecom, ženom i ljubavnicama...

Očito je promijenio pistu, a ovaj put se ne radi samo o domaćicama, bakalarima i sitnim znakovima pažnje, nego radi ono što je u prošlom postu objašnjeno.

Kako su me moji ljudi zvali i kako su se zainteresirali oko navedenih poziva (koji nisu bili objavljeni nigdje nego samo na web stranicama Županije) saznali su što je s „gradilištima“.

Ništa od navedenog nije od društvene koristi (iako će to njegovi glasnici tako i prezentirati), već je u svrhu ponude Hotela Jadran koji će jedini imati pravo na njega jer je na njegovoj parceli.

Svi vi koji ste se ponadali da bi se mogli malo rekreirati, očekuje Vas hladni tuš! 

Nećete moći!

Lijepo je Vinko Zulim sve to pripremio. Malo će on sada tu napraviti nekakav sportski sadržaj, dolazi Božić, prateći blagdani... Malo će podijeliti jednokratne pomoći, bakalare, što se standardno dijeli.

Osim gradnji, u Segetu se počinju otvarati i nova radna mjesta! Medicinska sestra/medicinski tehničar koji se odluči na ovaj posao od Općine može očekivati pomoć u svemu što poželi. Ista stvar vrijedi i za zubnog asistenta/asistenticu!

Za koji mjesec, Seget bi ovakvim tempom mogao vrlo brzo prestići sva okolna mjesta, što ponudom, a što kvalitetom života.

Naprijed Vinko!



Osim svega navedenog, tu će sada biti i ovaj nogometni teren i konačno će se maknuti stigma da Vinko Zulim nije ništa napravio za vrijeme svog dugogodišnjeg mandata.

Vinko Zulim ispada pravi sveta, zamjena za Djeda Božićnjaka, što god poželite.

Napravio je (odnosno napravit će) nogometni teren.

Nadam se da će na nogometnom terenu i njegov sin imati prilike pokazati sve svoje umijeće.

Primjedbe