Segetsko kulturno ljeto

Ne znam kako je Vama bilo jučer spavati, ali „Moondance festival“ je mene svakako držao budnim.

To nikako nije loša stvar, jer je uvijek dobro da nam je u turističkoj ponudi što više raznolikih aktivnosti.

Dakako to mi je dalo na razmišljanje o svim aktivnostima koje su se desile, odnosno koje se pripremaju za ovo „49. segetsko kulturno ljeto“ (koje je polako na izdisaju).

Odlaskom na web stranice Turističke zajednice općine Seget možemo zamijetiti kako je zadnja aktivnost koja se spominje „Poziv na edukaciju za privatne iznajmljivače“ i to 1. ožujka 2017. godine.

Po samoj web stranici bi se dalo naslutiti da je Općina Seget raj na zemlji.

Segetsko kulturno ljeto ove je godine odlučilo započeti malo ranije!

Ali ne znam zašto se uopće čudim nedostatku sadržaja.

Prije par dana sam se sjetio katastrofe koju je Vinko Zulim zamalo prouzročio. Riječ je dakako o ispadanju Općine Seget iz EKO kaštelanskog projekta. Sjetimo se samo kako je Vinko Zulim tražio osobni interes iz javnog dobra. Tražio je da  EKO kaštelanski projekt dođe do njegovog hotela/vikendice/dvorca.

Sramota bi bila da se ovakva dvorac ne spoji na EKO kaštelanski projekt.

U narednom razdoblju ću svakako napominjati i na Facebook stavljati sve "sitnice" koje su se desile zahvaljujući Vinku Zulimu, od gore spomenutog ispadanja Općine Seget iz EKO kaštelanskog projekta, preko prijetnje ovrhama, pa do rušenja škole (za koju su Segećani već zaboravili). 

No, prebacimo se na aktualne vijesti iz susjednog nam Trogira.

U Trogiru je oformljeno gradsko vijeće!

Poprilično je čudna ta odluka od strane HDZ Trogira.

Možda su shvatili da bi na izvanrednim izborima dobili lošije rezultate, jer trenutna vlast nešto i radi, što je vidljivo u Trogiru.

Svoju odluku su potkrijepili tvrdnjom:
Uvijek nam je na prvom mjestu bio interes grada i građana Trogira. Danas smo u interesu svih građana Trogira za predsjednika Gradskog vijeća podržali nezavisnog Antu Pitešu, koji je dobio jednoglasnu podršku prisutnih vijećnika. HDZ će kao i uvijek biti za kvalitetne i razvojne projekte koji idu u korist Trogiru. Svojim prijedlozima i kritikama ćemo u narednom razdoblju biti konstruktivna oporba.

Svakako me zanima kako će vijeće sada funkcionirati i koji plan HDZ Trogir kuje (u suradnji s Vinkom Zulimom).

Nekako mislim da će naredno razdoblje biti nepotkupljIVO!

Primjedbe

  1. E moj komedijasu..
    Uvati se ti vise segeta ako ne mislis napravit zupanijsku komediju jer ti je segetska suvo govno!
    Sto se tice navedenog u tvojoj trkeljadi se svodi na ovo:
    Svi oni ce uzivati blagodati tvog trkeljanja i dalje uz dobre place,od infrastrukture koju je opcina seget duzna PO ZAKONU O KOMUNALNOM UREDJENJU odraditi a ti nemas niti pojma niti kapaciteta za nesto takvo.
    Svatlo tko ima neki infrastuktirni problem moze se slikat ako nema para jer boli kita i komedijasa i opcinu seget za tvoj opstanak(jedino ako nisi iz svog dzepa odlucio gradit seget)
    Nadam se da cete skoro kusat svoje fekalije ako ne zalivate kavule i salatu sa time..,a sta se tice poreza na nekretnine za segetskutelad mi je zao sto ga zasad nema jer vas nece ogolit skupa sa inspektorima carinske sluzbe koji haraju u vasoj turistickoj vukojebini.
    Bit ce toga jos........




    OdgovoriIzbriši
  2. Je brajo vidija san jucer skodu fabiju od carine kako sece po ulici zrtava fasizma i po vranjici u misto...

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar