PotkupljIVO

Drage čitateljice i čitatelji.

Evo nas i u sredini lipnja, uskoro će proći i mjesec dana od izbora, a jučer se proslavio i blagdan sv. Vida na kojem su bili standardni Zulimovci koji su tu samo iz razloga da špijuniraju i izigravaju neke katolike i pokajnike, a u suštini su samo lopovi/lopovice (draga Ana Tomaš, nismo te zaboravili!) i ni jedna crkva ni institucija im neće pomoći da isperu ljagu sa svog imena, a i debelo je krenula turistička sezona...

Dakle u Segetu je sve standardno i trulo.

Segetski vjesnici ljeta su ležaljke, ugostiteljski objekti na plaži, nasipanje plaža, izgradnja i otvaranja novih bašta.

Ali skoro nitko nije novi. Sve je stara ekipa.

Sve to izgleda kao jedna velika kriminalna organizacija koja drma Segetom i ne dopušta normalnim ljudima da napreduju.

Na njihovu žalost, nije im prošla operacija upravljanja i Trogirom jer je Vinko Zulim (sa svojim predstavnicima) izgubio u drugom krugu.

Navodno će i SDP-ov načelnik imati podršku vijeća, jer Ivu Milića (koji je vaga i ovoga puta) drže u šaci zbog njegovih kriminalnih radnji koje je izvodio u protekle četiri godine za vrijeme svoje aktivnosti u Trogir holdingu, aerodromu, koncesijama javnih površina...


Hrvatska konzervativna stranka.

Ivo Milić, osim što je najobičniji lopovčina, jako je feminiziran te bi njegov opstanak u zatvoru jako teško pao, pa će sve učiniti da tamo ne ode.

Osim toga, Vinko priprema i novi transfer njegova sina, Segetskoga Maradone, Marina Kuverte, napadača koji nikada nije zabio službeni gol - nadimaka ima koliko hoćete.

Navodno je Vinko nezadovoljan s time što dobiva priliku samo kad igra protiv Hajduka, ali i time što se sin njegova prijatelja Ante Mamuta, načelnika Marine malo bolje snašao.

Zaprešić mi je blizu, pa odem tamo s vremena na vrijeme i porazgovaram s ljudima.

Kažu da Mamut svoje mjesto plaća, a da Vinko i Ante redovito dolaze u Zaprešić i nalaze se na sastancima s trenerom i upravom kluba. 

Poprilično mutne radnje ako mene pitate.

Koliko čujem Vinko je platio i neke novinske članke koji bi Maradonu morali malo pogurati, našao je on i nove klubove, navodno je jedan i inozemni, pa ćemo  sve vidjeti do 1. rujna.

Ljeto je pred nama, uživajte, rugajte se koncesionarima na plažama koliko su jadni, a i ja uskoro dolazim na godišnji dole pa ćemo ih rado sve poslikati i eventualno staviti na naš blog tako da budu na javnom stupu srama.

Primjedbe