Ambicije rastu

Drage čitateljice i čitatelji, lijep pozdrav!

Već smo zakoračili u lipanj, mjesec kada počinje jači val turizma svugdje osim (zahvaljujući segetskom vodstvu i turističkoj zajednici) u Segetu.

Svugdje vidim i čujem da se radi na uređenju ulica, da se sve čisti i da već ima ogroman broj turista.

Samo u Segetu je još sve u začetku. Bageri (koji su tu kao predizborno obećanje) su i dalje po plažama, šetnica je neuredna, kao i ostatak Općine.

Dobro, to je već standardna priča; Zulim se od previše posla nije stigao baš posvetiti svemu, pogotovo sada kada još uvijek ima obaveza oko izbora jer mora odraditi izbore za kandidata za župana Blaženka Bobana.

Malo ga opet iz županijske središnjice stišću, jer uvijek puno lošije odradi izbore za stranačke kandidate nego za vlastite.

Razlika bude po 600-700 glasova, tako će biti i ovaj put.

Ah taj Vinko, uvijek misli samo na sebe.

Ne interesiraju njega ti izbori koliko oni u Trogiru. Odavno znamo da njemu Seget ne znači ništa i da mu je to premalo vlasti.

Njegove ambicije su puno veće.

Osim saborskog zastupnika, želi biti gradonačelnik Trogira.

Ovaj  put ima šanse postati i to.

Kroz svoju stranačku povijest uvijek je imao loše odnose sa stranačkim kolegama iz Trogira. S obzirom na to da se tamo svake četiri godine vlast mijenja nije nikada imao ni nekakvu suradnju kao dvije susjedne općine.

Odlučio je u potpunosti promijeniti plan i kako je to naučio rasturiti trogirski HDZ (kao što je napravio i segetskom kad je on došao na vlast 1993.) i tamo postaviti svoje ljude koji imaju šansu pobijediti na izborima i tako Zulimu omogućiti ono što je dogovoreno - a to su i tamo kao i ovdje isključivo privatni interesi.

Uspio je. Ljudi iz njegovog miljea koji vode Seget sada imaju šansu voditi Trogir.
Ovo vodstvo je čista šminka, istureno u prve redove čisto reda radi.

S obzirom na to da su upitne inteligencije i ego manijaci to im imponira.

Izuzev toga predsjednik trogirskog HDZ-a je već kao predsjednik mladeži uhvaćen kako krade iz kase od ulaznica iz kule Kamerlengo

Već ima pedigre za suradnju s Vinkom.

Vidjet ćemo kako će izbori završiti u nedjelju i hoće li Vinko Zulim konačno postati i gradonačelnik Trogira.

Glas za mene je glas za Zulima.

Primjedbe

  1. evo ga opet....Dragi dnevnice...danas sam piskija i kakija...iznija par teorija zavjere...i misli si ja sam si super...

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel van smeta čisti hrvatski zrak, a?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar