Odricanje od Vinka Zulima

Drage naše čitateljice i čitatelji.

Ponovno smo u korizmi - vremenu poniznosti i odricanja.

Ova godina je posebna, jer je u pitanju ipak izborna godina u kojoj će se sve promijeniti, ili (ono gore) se neće ništa promijeniti.

Tu ste dakako ponovno Vi oni koji odlučujete o sudbini svog mjesta.

Kakva je situacija u Općini?

Je li se nešto promijenilo?

Nije ništa. Njima je i dalje dobro.

Pa kako se izbori približavaju, sve je više i više auta ispred zgrade Općine. Sve je manje mjesta za prolazak do vrata. Ubrzo će se proširiti parking preko ceste, pa će svi trebati zaobilaznim putem prolaziti kraj Općine

Treba se još dogovoriti za koncesiju.

Sastanči se na dugo i na široko, raspravlja se o svim mogućim temama, ali najvažnija je naravno ona već po tko zna koji put opjevana – „Kako natjerati Segećane i Segećanke da ponovno glasuju za Vinka Zulima, kako bi im u Segetu iz dana u dan bilo što lošije.“

To je navodno bila točka na dnevnom redu.

Činjenica je da postoji velika mogućnost da se to ponovi i da Vinko i dalje ostane na tronu, ali ipak trebate zapamtiti da je moć u Vašim rukama.

Da znam, oporba nije bog-zna kakva, to smo već milijun puta prožvakali ali pustite da se stvari još malo iskristaliziraju.

Vjerujem da bi moglo biti ugodnih iznenađenja na ovim izborima.

Vrlo brzo ću doći u Seget i osobni izvidjeti situaciju, pričati sa svojim vezama i doći do što više informacije (kojih i sada imam na pretek, ali pustit ću još koji tjedan da se stvari namjeste).

Do tada Vas lijepo pozdravljam i apeliram da u razdoblju korizme dobro razmislite isplati li Vam se glasovati za Vinka Zulima.

Primjedbe