Dan žena

Dobar dan drage čitateljice i čitatelji!

Evo došlo nam je ljepše vrijeme, sunce, toplina - pravo vrijeme da započnu svi projekti u strateškom planu Vinka Zulima

Može krenuti nasipavanje plaže ispred Boke, Joke i sl...

Veselim se nasipavanju plaža!

Brico i Župa će se lakše kretati kroz Seget dok potkupljuju ljude. Prije par dana su jadni, pokisli kao miševi šetali nezadovoljnih lica. Da sam ih vidio, sigurno bi im dao ruku i pružio zagraljaj.

U tjednu koji je na izmaku obilježio se međunarodni Dan žena, inače važan dan za žene diljem svijeta jer su postale ravnopravne s muškarcima.

U civiliziranijem dijelu svijeta svakakoa tu kod nas (pogotovo u Segetu) baš i ne.

Ovdje je uobičajeno da se žene tuku, kao npr. što Vinko ili Rade Muštra isprebijaju svoje žene, ali i mnoge druge negativne stvari.

Evo za primjer, konstantno čujemo da je Vinko dao koncesiju, stipendiju... ali to su ugl. "muške face", nema žena.

Općini Seget se trenutno drži samo do jedne, prof. mag. soc. dir. Ane Tomaš, ali isključivo zato što je marioneta koja sudjeluje u kriminalnim radnjama, a ne jer nešto valja.

Eto, potrefilo joj se tako; da nije ona - bila bi neka druga.

Na kraju krajeva potrošni je materijal pa možda i dođe neka druga. Kandidatkinja ima nekoliko.

Ne bi sad spominjao njihova imena (ugl. radi njihove djece - nisu djeca kriva), ali ako vas baš zanima obratite se Ivici Marjanici.

Osim što je godinama vozio Mercedesa, pa Passata od Općine, pršutima podmićivao nogometne trenere prema nalogu Vinka Zulima morao je kupovati donje rublje (kao darove) određenim ženama iz Općine Seget

Čisto da se zna da Vinko ima i nježniju stranu, nije samo da lupa po ženama jer ne može po muškarcima...

Također, tjedan koji je na izmaku nije važan samo zbog međunarodnog dana žena, već i za to što na taj dan Vinko Zulim slavi rođendan, svoj 63. Da, već toliko a nikako da ode!

Iako ima određenih zdravstvenih problema pa je morao angažirati i nutricioniste da mu propišu zdravu prehranu i prate njegovo zdravstveno stanje.

Nek ti je sretan prijatelju!

Dakle 63 godine da se rodio najveći junak u povijesti čovječanstva, junak koji ima svojih čak 5 vjernih sljedbenika (ovi što ga okružuju a praktički se samo rugaju s njim) koji svi skupa imaju kvocijent inteligencije jednak sobnoj temperatura u igluu.

Rekapitulacija - junak koji tuče žene, junak koji je pokrao Općinu Seget i napunio svoje epove, junak koji je devastirao Općinu Seget...


Svi Vi koji ćete mu dati glas na izborima a zaboravili ste mu čestitati rođendan požurite, čestitke prima do 21.05.2017.

Primjedbe

  1. Tolike gluposti covik pise da vise nikoga i ne zanima

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si reka,izgleda da se i zivit moze od svih tih gluposti.

    Koji kreten je ova Segetska Komedija

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar