Strateški razvojni plan općine Seget

Drage čitateljice i čitatelji, lijep pozdrav!

S obzirom na period u kojem se nalazimo (lokalni izbori) i danas, nažalost, moram pisati o lažima i obmanama kojima se sve koristi dragi nam Vinko Zulim ne bi li po milijunti put pobijedio na izborima.

Trenutno je u završnim fazama svog plana.

Oni koji su se trebali prijaviti na adrese prijavljeni su, svi Zulimovi psi potrčci su na ulicama i idu od čovjeka do čovjeka, neki glasovi koji su bili pod upitnikom su riješeni, neki su još ostali za pregovaranje, Brico i Župa su u bilježnici pokraj imena stavili plus ili minus, Miro Maslać je kontaktiran, Ante Sanader je kontaktiran, još eventualno aktivirati (kao na prošlim izborima) nekoga tko je "kontra" poput Ivice Viljca i Andre Čarije...

Sad ide faza nekakvih javnih istupa i ovaj put Vinko je odabrao službenu web stranicu Općine Seget na kojoj možete naći, pazite sad ovo, Strateški razvojni plan općine Seget.

Moram priznati da se dugo nisam ovako dobro nasmijao čitajući nešto poput ovoga. Moram se unaprijed ispričati i reći da ga nisam baš detaljno analizirao, zbog nedostatka vremena i poslovnih obaveza kojih imam ali prema onome što sam pročitao mogu vam samo reći . blago vam se, više vam ništa ne treba, Vinko Vam je sve obećao.

Seget do 2020.

Vi oporba i oni koji se mislite kandidirati bolje da se posvetite svojim poslovima jer ovaj plan ne možete nadmašiti...

Prema „Strateškom planu“ Općina Seget bit će raj na zemlji, imat će sav infrastrukturni sadržaj koji Japan neće moći nadmašiti, škola, vrtić, dvorana, voda u Zagori...

Ma nema čega nema, čekam samo da kaže da će i napraviti jedan astronautski centar i rampu za space shuttleove u Gornjem Segetu... 

Dakle, Segećani, ništa se ne trebate brinuti, sve ćete dobiti, samo morate glasati za Vinka Zulima.

Morate mu vjerovati.

Čovjek vam je ispunio puno toga što vam je obećao, nitko ne može reći da nije. Ne svima vama nego onoj razlici s kojom pobjeđuje na izborima. Oni imaju koncesije, stipendije, nekakva dodatna primanja od općine i sl.

Pronađite kroz vikend sat dva vremena da malo proanalizirate ovo i donesete svoj samostalni zaključak.

Ja ću isto. Također si za domaći rad ostavljam saznati koliko je plaćen ovaj naručeni plan i na kraju koliko je koštao jer sam kontaktirao neke svoje veze i spominjali su mi imena i nekakav bonus da se i preko ovoga dođe do neke svotice onako, da se nađe za janjetinu u Boraji na koju se mora ići.

Na kraju krajeva, netko nam uskoro slavi i rođendan.

Segetska Komedija će mu dati posebnu čestitku.

Primjedbe