Sveti Vinko, Brico i Župa

Drage naše čitateljice i čitatelji.

Prošla nam je Nova godina za koju se nadam da ste se svi proveselili, dobro zabavili i uz obilje sreća i pozitivnih želja ušli u 2017.

No, već su nam došla Sveta tri kralja i Vinko Zulim je naredio da se maknu svi oni mnogobrojni ukrasi koji krase naše lijepo mjesto kako slučajno ne bi netko proslavio pravoslavni Božić!

Žao mi je svih Vas koji niste bili u Segetu u ovo predbožićno i božićno vrijeme, jer ste propustili advent, kućice i skijanje kakvo se ne može svugdje vidjeti!

Boke se ove godine baš potrudio da se u Segetu osjeti božićni duh. Ukrasio je apsolutno svaki kutak Segeta. Navodno je troškove pokrio iz vlastitog džepa. Ipak se štedi za skorašnje izbore.

Trebat će se kupovati glasovi!

Djeca su dobivala darove koje im je raznosio Brico prerušen u Djeda Božićnjaka!
Moglo bi se reći da se u Segetu desilo pravo malo božićno čudo.

Boke u akciji!

Kratko je trajalo, brzo je završilo i polako se svi vraćamo u svakodnevicu. Svih nas (osim poglavara u Općini) čeka posao i nova godina u kojoj očekujemo razočaranja koje će nam Vinko Zulim priuštiti.

No je li sve tako crno?
Što nas sve čeka u narednih pet mjeseci?

Koliko čujem, jako zanimljive stvari.

Ostat ću malo zagonetan i neću pisati tko, što ni kako. Samo znam da se spremaju zanimljive stvari.

Dok se SDP prepucava na Facebooku raznoraznim grupama, stranicama i komentarima, prava oporba se sprema.

Koliko god svi očekivali da će ovo biti standardni izbori na kojima će Vinko olako pobijediti, ove godine bi se stvari vrlo lako mogle zakomplicirati.

Ali o tome svakako više drugi put.

Još sam par dana u svom Segetu, pa to namjeravam maksimalno iskoristiti.

Koliko god bio pokraden, u blagodatima Segeta se ipak može uživati.

Primjedbe

  1. Sta je cobane pises o klasicnin pizdarijama ka i inace a to sta imamo popa koji jedini u hrvatskoj ne blagoslivlje kuce ko da smo srbi to te ne zanima jel to si priskocija.pari da u segetu ima 100000 ljudi pa mu je previse a zna se u barbe davit u ribi pa posli ic na bolovanje.sta ti se omilija nas don nikola al te vodia u barbe na veceru pedercino

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel van smrzla verdura segecani?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar