Vinko Zulim ponovno napada

Drage čitateljice i čitatelji!

Polagano se približavamo blagdanu Božića i praznicima – razdoblju koje provodimo sa svojim najbližima.

Meni je to posebno drago vrijeme iz standardno razloga, jer ću za Božić i Novu godinu biti u svom rodnom Segetu.

No kako vidim morat ću biti izuzetno oprezan, možda upisati nekakav tečaj borilačkih vještina jer Vinko Zulim opet testira svoje boksačke vještine, i to ovaj put ne na svojoj ženi, nego na općinskom vijećniku SDP-a Hrvoju Ševi.

Pa zašto se Zulim okomio na toga maloga? Što mu je on napravio!?


Ništa, ali je to dobra samopromocija, jer koliko čujem Hrvoje Ševo spada u poprilično plašljive osobe koje nemaju hrabrosti za fizičke konflikte.

I sam je to potvrdio u nekoliko navrata.

Sjetimo se samo za primjer ove napade Vinka Zulima na njega. Ovo nije prvi već, treći napad, koliko sam ja upućen.

Prvi je bio kad se Zulim zaletio općinskim automobilom kojim je Ivica Marjanica vozio njegovog sina na treninge, njegovu djecu i ženu doktorima, kojim se prevozio mito i druge sasvim legalne stvari.

Drugi se odvio ovo ljeto kada su poslana dvojica da napadaju Ševu radi njegovih objava na društvenim mrežama, a evo sad i trećeg.

Što je Ševo napravio po tom pitanju?! Pa ništa.

Malo prijavio policiji, malo izišao u novinama i to je to.

Glupo ili ne?
Ovisi kako na to gledate.

Glupo, jer zna da policija neće poduzeti ništa protiv VinkaZulima (koji ih financira), tako da će i ova prijava završiti na dnu ladice.

Zašto ne glupo? Pa kampanja je počela, Ševo se poprilično na mudar način počeo promovirati, počeo se naslikavati po Segetu, jer misli predvoditi SDP-ovu listu na predstojećim lokalnim izborima.

Ovo je bio lukav način za dobiti malo medijskog prostora, isprovocirati Vinka, znajući da će ga ovaj napasti, jer Vinko ide samo na meko i da će mu to novine objaviti.

100%.

Ovo izgleda kao naputak Ante Ćalete, lukavo i pokvareno, a Vinko Zulim je ispao preglup.

Sad se sjetio otići po papire za vijeće, a četiri godine spava (i krade Medenu u sezoni). 

Da je Ševo pričao o nekom svom programu, razvoju Segeta i sl. nikad ne bi zašao u novinama.

A i njih dvojica mi izgledaju kao  neki zaljubljeni par, ništa više.

Da je tu neka mržnja ili sl. pa odavno bi to eskaliralo.

Ševo je kukavica i ništa više.
Da nije, on bi Zulimu uzvratio istom mjerom.

Ševo (kao i cijeli segetski SDP) je neka dječja igraonica koja je tu samo zato što nema tko drugi biti; malo ovako provociraju, malo na društvenim mrežama vrijeđaju, lijepe i raznose naokolo svakakve plakate, ali od konstruktivnih stvari nema apsolutno ništa.

I to je jako žalosno, jer da u Segetu postoji jaki SDP Zulimu bi bilo dosta teže.

Pozivam sve stare SDP-ovce da preuzmu stranku u Segetu jer će uz jaki SDP i jaku Nezavisnu listu moći oslabiti Vinka Zulima

S ovom ekipom trenutno teško...

Primjedbe

  1. Eto dođi ti kad si tako jak pametan i sve znas pa se kandidiraj i odvedi seget u bolje sutra a ne samo srat po svima i ne radit nista

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. DOBRO SI MU GA I REKA. VINKO ZULIM JE ISUS. A ISUS JE BIO KOMUNIST.

      Izbriši
    2. Zulim je bog za vas segecane svi ga se plasite i za 100 kn i bakalar lizete mu dupe

      Izbriši
  2. segetska komedijo, najjači si. dođeš za božić i sercuckaš. kad ćeš opet doć za Uskrs ili na lito nakon lokalnih izbora da malo provitriš jajca i potočaš muda u medenoj. ŽIVIO VINKO ZULIM. DOLI ZORAN MILANOVIĆ.

    OdgovoriIzbriši
  3. inače ŠEVO JE DOBAR MOMAK, ŠEVO DOĐI U HDZ

    OdgovoriIzbriši
  4. Vinko Zulime nisu Hrvoju Sevi ni do kolina

    OdgovoriIzbriši
  5. Koja je razlika izmedju Marina Virulice i unuka Marina? Marin Virulica u 20 godina nije uspija likvidirat boku komunjaru,dok Marin junior u svojih 20 godina nije uspija zabit gol. Zakljucak da su obojica nesposobni idioti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Koja je razlika izmedju Marina Virulice i unuka Marina? Stari je 20 godina pokusavao likvidirati boku komunjaru, a junior 20 godina pokusava zabit gol. Zakljucak obojica su nesposobni idioti!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vi ste glupa stoka svi od reda. I ti batmanu Sta pises I ovi o Kojima pises. O vinku NE triba trosit rici. A segetski sdp se Ni ne moze nazvat strankon. Stranka koja 26 god NE moze dobit izbore jednome lopovu I nije stranka nego druzina politickih neznalica I glumcica na celu Sa svojin utemeljiteljon Anton caleton Koji je trceci pobiga u zg con se prilika za dobron placon ukazala. A ti moj segetska Komedija bolje da mucus dok se ne predstavis imenon I prezimenon nemas pravo glasa

    OdgovoriIzbriši
  8. Ante Caleta i Vinko Zulim su dva utovljena lopovska prasca, a svi vi sta trcete za njima ste retardanti

    OdgovoriIzbriši
  9. SDP i HDZ su dvije polutke iste mafije koja nas jebe 20 i kusur godina. Držu branke i boli ih kurac za sve nas. Prvi se ulizuju tzv.lijevoj populaciji, drugi tzv.desnoj. Ni u Segetu nije ništa drukčije nego u ostatku Lijepe nam naše- opljačkane i silovane. Svi su oni složni u zaštiti neoliberalnog kvislinškog kapitalističkog modela u kojem smo pobijeni, opljačkani i poniženi kao nikad u povijesti.
    Oko 50% stanovništva ne izlazi uopće na izbore, znači boli ih kurac ko je na vlasti, pasivizirani su i vjerojatno im je dobro, dok je druga polovica interesno vezana za pobjedu svojih stranaka kroz uhljebljivanje sebe i članova obitelji te davanje raznoraznih povlastica i privilegija.
    Seget je moralno degradirana i ponižena sredina u kojoj većinu stanovnika apsolutno boli kurac ko je na vlasti ( po njima to može biti i četnik ako je njima dobro), dakle i kad bi četnik bio na vlasti većina u Segetu bi ga podržavala - bitno da im uposli nesposobnu kurvu od kćeri ili narkomana od sina, a može instalirati i koji lampion na asfaltiranom putu koji vodi do obližnjeg svinjca.
    Ševo je možda samo neki idealist u njihovim redovima, kakvih doduše ima u svim strankama, ali eto, za dobrim konjem prašina se diže...Za razliku od nekih koji kurcem ne mrdaju, a očekuju neke rezultate, očekuju da im nešto padne u krilo bez borbe.
    Drkate kurac i pičku u čašu jogurta, zaposleni u lokalnih kriminalaca koji vam se smiju koliko ste blesavi,gledate televiziju na kauču sa retardiranim materom i ocem, i očekujete nešto...Idioti !

    OdgovoriIzbriši
  10. Naprid četnici sa Pala, imate svoje suradnike po Segetu, pokatoličenog srpskog kopilana.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar