Ruka ruku mije.

Drage naše čitateljice i čitatelji.

S obzirom na to da smo mi Segetska Komedija i pišemo o svim negativnim (jer nažalost pozitivnih stvari gotovo da i nema) stvarima koji  se tiču općine Seget ovaj put bi malo zaobišli nepresušni izvor negativnih stvari Vinka Zulima i njegovu otpadnu družinu, te se dotakli jedne teme koja je prije nekoliko dana objavljena čak i u jednom velikom dnevnom listu, Jutarnjem listu i piše o naše gore listu Anti Ćaleti.

Onaj tko redovito prati Segetsku Komediju sjetit će se da sam pisao o tom „gospodinu“ prije 9 mjeseci. Tko pak ne zna, ili ima pamćenje slabog vijeka dajem link da ne pišem ponovno isto.

Sjećam se da sam, odnosno moj profil, bio napadnut od strane prozvanih kojima se to nije svidjelo, te mi je rečeno da pišem neistine i sl. 

Evo, sad 9 mjeseci poslije priča o „gospodinu“ Anti Ćaleti izlazi u Jutarnjem listu i potvrđuje moju tezu da je navedeni isti kao Vinko Zulim, samo se drugačije zove. 

Dakle, što bi u narodu rekli - isto sranje, drugo pakovanje!

Baš me zanima je li poslao svoje suradnike da napadaju i Jutarnji list s demantijima skoro duljima nego što su njihova nedjela.

Tko zna, možda je i Segetska Komedija povukla neke veze da se objavi članak.

Ono što odgovorno tvrdim, priča o Anti Ćaleti je vrh ledene sante. Oni koji malo više vole istraživati i učiti, znaju da santa led viri samo cca 10% vani, sve ostalo je pod morem.

Čovjek je između svega uništio i općinski ogranak stranke, potjerao je svu staru gardu SDP-a da bi instalirao sebe i svoje kako bi odradili sve malverzacije koje su mogli

Najviše u apartmanima i hotelu medena preko nadzornih odbora, ali i korištenjem ugostiteljskih objekta koji su bili poligon za krađe koje su radili njegovi najbliži članovi.

Seget u jednu ruku ima sreću što ovakvi likovi nisu zasjeli u općinske fotelje (izuzev općinskog vijeća), jer nam ponovno bilo isto.

Ante Ćaleta i njemu najbliži bi radili isključivo za sebe, a ne za društveno dobro. Čovjek se dobro uhljebio, bez dana radnoga staža u ministarstvo, zahvaljujući vezama i vezicama. 

Napravit će sve što treba da dođe do cilja, pravi makijavelist.

Samo me jedna stvar zanima.

Kao netko, tko je bez radnog staža zaposlen kao savjetnik Arsenu Bauku, kako on može njega savjetovati u nečemu o čemu nema pojma?

Do prošlih izbora je čak bio redoviti gost župnog ureda u Segetu, don Nikolu je molio i kumio za pomoć. 

Kad se uvukao u ministarstvo zaboravio je na sve. Preveslao je i don Nikolu.

S obzirom na to da ga zanima samo vlastiti interes, pitam Vas čitatelje postoji li mogućnost da su Ćaleta i njegovi najbliži suradnici čak u službi Vinka Zulima

Tko može tvrditi da nisu!? Tolike godine u vijeću i nikada nisu pokušali baš ništa protiv njega. Pa evo, čovjek se fotografira s premijerom, radi kod ministra.... 

Pa zar je vama realno da nije mogao doći kod Zorana Milanovića ili kod koga god već treba i reći mu situaciju u Segetu. Meni to nije realno, oprostite.

Opet moram upotrijebiti onu staru: „Ruka ruku mije!“

Postavljam pitanje: “Ante, koliko košta tvoja šutnja?“

Ovim putem apeliram i segetskom ogranku SDP-a, njihovim starim članovima, da se malo probude, aktiviraju i počiste ove male parazite te postanu jedna snaga, koja će se prvo suprotstaviti Zulimu i poslije nekome drugome tko će doći na njegovo mjesto i ne bude htio raditi za opće dobro općine.

Aktivirajte se i počistite to.

Primjedbe

  1. evo nas opet u novom tjednu.
    Opet ova komedija svasta sere i pise. Siguran sam da bi se ti Segetska Komedijo mjenjao sa Antom Caletom za mjesta. Pises sranja stalno.
    Jebo te HDZ I SDP zajedno..

    Kretencino od Segetske Komedije!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije daleko od istine,98% toga je tocno

    OdgovoriIzbriši
  3. Zašto niste zaklali svinje za Božić ? Zima je hladna, a pršut bi bio dobar....

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobra Vecer pizduni Segetske Komedije.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pomognite Butoru Boki da naspe plažu do kraja, nervozan mi je malo, biće ga Tata pritiska odzada.

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobra Večer idioti Segetske Komedije.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar