Zulim živi vječno!

Lijepo dođu ovi produženi vikendi.

Ponovno pišem iz Segeta, jer sam i ja spojio petak s jučerašnjim praznikom, ali sam ovaj put odustao od najavljivanja dolaska kako Vinko i njegovi psi ne bi špijunirali i napadali ljude da su potencijalni autori Segetske Komedije.

Nažalost, ne samo Vinkovi psi. 

Segetska Komedija je u proteklih mjesec dana stekla neprijatelje i u segetskom SDP-u, zbog otkrivanja njihovog prljavog rublja i ukazivanja kako su jednaki Vinku Zulimu i segetskom HDZ-u. Problem je što prodaju priču da su nešto sasvim drugo.

Zajedničko im je da Vinka Zulima zovu "Tata". Ekipi iz HDZ-a praktički i je tata, dok ovi iz SDP-a o tome samo sanjaju. 

Momci (ili dječji vrtić), znam da ćete sada napadati i komentirati. Samo naprijed, slobodno pišite.

To samo dokazuje da ne znate drugo nego samo lajati. Da ste sposobni (i voljni) za nešto drugo već bi odavno maknuli vašeg Tatu. Ipak ste na vlasti, ipak se vaši članovi šepure s raznoraznim ministrima, premijerom i bivšim predsjednikom.

Učinite nešto za svoj Seget, ne gledajte samo vlastitu korist.

Da se razumijemo, poštujem i SDP i HDZ, sasvim nebitno tko je kojeg opredjeljenja. Samo u Segetu nemamo boje, imamo samo crnilo.

Poštujem SDP, ali ne vas, nego prave SDP-ovce, koji su bili spremni raditi za lokalni interes, ne vlastiti. Iste ste makli. Da, makli.

No, uhvatimo se malo današnje teme.

Znam da nije najaktualnija, ali kako Segetska Komedija izlazi samo petkom, ipak sam odlučio današnju posvetiti tome, a riječ je o kandidaturi Vinka Zulima za NO Hajduk.
Kako se on pojavio na ovoj listi, je već upitno.

Reakcija Hajduka nakon što su čuli za Zulimovu kandidaturu.

Pročitao sam njegov pozamašan životopis i priznajem da sam se ugodno nasmijao. Do suza. 


Pa krenimo:

  • "Bio sam pripadnik MUP-a RH tijekom Domovinskog rata, u razdoblju od 17.10.1990.g. do 20.11.1991.g. u razdoblju od 01.09.1992.g. do zaključno 30.11.1992.g., u borbenom sektoru, odnosno ukupno 491 dan, čime sam stekao status hrvatskog branitelja i priznato mi je svojstvo 20%-og hrvatskog ratnog vojnog invalida."

Priču o njegovim ratnim danima (kao John Rambo) i njegovom lažnom invaliditetu svi znamo,čak i ptice na grani, tako da se oko ovog ne ću pretjerano obazirati. Ipak je Vinko Zulim u pitanju, samouvjerenost progovara iz ovog životopisa!

  • "U međuvremenu,  za vrijeme  obnašanja  funkcije  općinskog  načelnika  sam izvanredno  i studirao, te sam dana 24. studenoga 1997.g. diplomirao  na Pravnom fakultetu  u Mostaru i stekao naziv diplomirani  pravnik (dipl.iur.) (VSS). Navedena diploma  Pravnog fakulteta  u Mostaru  mi je priznata  u Republici  Hrvatskoj rješenjem Pravnog fakulteta u Splitu od 16.02.1998.g. pod posl.br. UP.04-712/2-97."

Priču o njegovim ratnim danima (kao John Rambo) i njegovom lažnom invaliditetu svi znamo,čak i ptice na grani, tako da se oko ovog ne ću pretjerano obazirati. Ipak je Vinko Zulim u pitanju, samouvjerenost progovara iz ovog životopisa!

  • "Tijekom svog radnog vijeka sam uvijek njegovao dobre odnose sa suradnicima, uz puno uvažavanje struke i poslovne politike."

Ova rečenica pršti ironijom. Vinko Zulim stvarno ima dobar smisao za humor.
Da čovjek ne povjeruje što sve, da se izrazim kao jedan član SDP-a koji je u zadnje vrijeme posebno napaljen na "Segetsku Komediju", inače budući premijer Hrvatske,  PAPIR TRPI!

Interesantno je kako jedan čovjek u svom CV-u piše ovakve gluposti; čovjek koji ima 36 što kaznenih što prekršajnih prijava.

Čovjek koji je prijetio pištoljem (u Provjerenom iskaz žrtve), koji je nasrnuo autom na vijećnika SDP-a, koji je slomio ruku bivšoj direktorici apartmana Medena, koji je gurnuo niz stepenice stanovnika Segeta Donjeg (čije ime neću pisati da ga ne dovedemo u neugodnu situaciju, samo ćemo Vas usmjeriti i reći da mu je kćer poznata članica HDZ-a), čovjeka koji svako malo propisno nalupa svoju ženu (informacije iz PP Trogir) jer liječi svoje komplekse...

Da, uvijek si njegovao dobre odnose sa suradnicima i jako puno uvažavaš struku i poslovnu politiku. Jesi li uvažio nadzor poslovanja TZ Seget? Hoćeš li uvažiti optužnicu koju ti USKOK sprema?

  • "Koristim se odlično gotovo svim računalnim programima, a od stranih jezika služim se u govoru engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom."

Kao šećer na kraju ovog osebujnog životopisa, Vinko Zulim nas uvjerava da se u govoru služi engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom. 
Ove jezike su ga naučili milijuni i milijuni turista koji svake godine dolaze u Seget kako bi vidjeli njega - najveću turističko/cirkusku atrakciju!

Znamo da su ga naučili njegovi preci koji su za vrijeme ratova surađivali sa svakakvim vojskama, bilo da treba izdati Segećane ili ne.

Kako bi se uvjerili da se ni hrvatskim ne služi najbolje pogledajte idući video (jedan od rijetkih gdje Vinko Zulim nešto govori).

Ovjerio Zulim.
Također, novinar Jutarnjeg Lista Zdravko Reić je napisao sljedeće:
...Može se očekivati i izbor Zulima, načelnika Donjeg Segeta, odlučnog i eksplozivnog čovjeka s dokazanim kvalitetama lidera ."
Falit ćeš nam Vinko kada odeš zatvor.

No, nekako se ipak brinem da će tvoja ljubav doprijeti do nas.

Ipak ni zatvori nisu što su nekad bili. 
Danas imaju računala i pristup internetu, a s obzirom na to da se ti ODLIČNO znaš služiti GOTOVO SVIM RAČUNALNIM PROGRAMIMA, sigurno ćeš nam se javiti preko Facebooka, Twittera, Instagrama, You Tubea, My Spacea, Pinteresta, Gmaila i svega što ti smatraš računalnim programima.

Možda čak započneš i vlastiti blog.

Live from Remetinec.

Primjedbe

  1. Služim se u govoru engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom???To svaki dan vježbaš na istoćnoj strani plaže Hotela Medena u kafe baru u popodnevnim satima!!! E moja komedijo.Znaš li zašto pada snijeg pogodi Da zvijeri ostave tragove!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar